top of page
martin-rutte-photo.jpg

Martin Rutte

Pokretač projekta

Martin Rutte je dinamičan međunarodni govornik i konzultant, predsjednik konzultantske tvrtke Livelihood, u Santa Feu, New Mexico, SAD. Područja usluge tvrtke uključuju: stratešku viziju, korporativni duh, upravljanje performansama, olakšani dijalog i kreativno vodstvo.

Koautor je The New York Times Business Bestsellera, „Pileća juha za dušu - na poslu“, prevedenog na više od 20 jezika.

Već više od 15 godina istražuje viziju ljudi za svijetom za kojim duboko žude - Projekt Raj na Zemlji. Napisao je poglavlja o raju na Zemlji u knjigama: Kako postići raj na Zemlji, U potrazi za svetim i Odsjaji raja na Zemlji. Trenutačno dovršava novu knjigu o ovoj temi: Projekt Raj na Zemlji. On vidi Raj na Zemlji kao novu priču o tome što znači biti čovjek i što znači biti čovječanstvo.

Martin je surađivao s mnogim korporacijama pomažući im proširiti svoje poglede i pozicionirati se za budućnost. U SAD-u je radio sa Sony Pictures Entertainmentom, Southern California Edisonom, Virgin Recordsom, Apple Computerom i Marionom Merrellom Dowom. U Kanadi je radio s tvrtkama Esso Petroleum, Londonskim osiguravajućim društvom i Pivnicama Labatt.

Bio je prvi Kanađanin koji se obratio Forumu korporativnog vodstva i etike u Harvard Business School i zatim se vraćao četiri uzastopne godine kao glavni govornik. Također je dvaput prisustvovao zajedničkim sastancima američkih i kanadskih gospodarskih komora u Hong Kongu.

Martinov pionirski rad na duhovnosti na radnom mjestu bio je prikazan u govoru koji je održao prema Svjetskoj banci, koji je dijelom prikazan na posebnom ABC-TV, Kreativnost: Dodirivanje božanskog. Bio je glavni govornik na svih šest međunarodnih konferencija o duhovnosti u poslovanju u Meksiku. Martin je također suosnivač i predsjedatelj Odbora Centra za duhovnost i radni prostor, Sobey School of Business, Sveučilište Svete Marije, Halifax, Kanada.

Održavao je predavanja i radionice širom svijeta: u Meksiku, Brazilu, Južnoj Africi, Novom Zelandu, Britaniji, Španjolskoj, Nizozemskoj, Švedskoj, Njemačkoj i SAD-u.

Članci o njegovom inovativnom radu pojavili su se u: The New York Timesu, The Miami Heraldu, The Wall Street Journalu, South China Morning Postu, Personel Journalu, US News and World Reportu, Toronto Staru i The Boston Globeu.

Martin je bio član uprave Money Concepts Kanade, Global Family, The Hunger Project Canada i član komisije u Canadian Cancer Society. Martin je također član TLC (Vijeća transformacijskih leadera) i primio je nagradu 'Excellence in Leadership'. Sretno je oženjen za Maidu već više od 40 godina.

Martin Rutte: About
Za fcb profil-2.jpg

Sanja Plavljanić-Širola - voditeljica projekta za Hrvatsku

Sanja Plavljanić-Širola vlasnica je Centra SRETAN DAN u Zagrebu , voditeljica radionica za sretniji život, integrativni terapeut i feng shui savjetnica.
Projekt Heaven on Earth pruzima kao koordinator za Hrvatsku preuzima u svibnju 2017.

Martin Rutte: About
bottom of page